22 Şubat 2014 Cumartesi

SSK (Sgk) Prim Sorgulama Ekranı 2014

TC Kimlik No İle SGK Sorgulama Hizmet Dökümü Sayfası 2014 SGK Hizmet Dökümü almak için 2 yöntem var. SGK Hizmet Dökümü almak isteyen vatandaşlara en kolay şekilde Hizmet Dökümü nasıl alınır tarif edeceğiz. İşte 4A Hizmet Dökümü sorgulama ekranı...

Güncellenmiş SGK Hizmet Dökümü'ne "edevlet şifresi" ile turkiye.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Önünüze gelecek ekrana "TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve İlçe, Cilt No, Aile Sıra No ve Doğum Tarihi" bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında açılacak sayfada "4A Hizmet Dökümü" linkine tıklayarak, SSK Hizmet Dökümü'nü görebilirsiniz.
Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz.

SSK Hizmet Dökümü nüzü aşağıdaki SSK Sorgulama ekranından kolaylıkla hemen alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır? Video ile anlatımını izleyebilirsiniz veya videonun hemen altındaki SGK Hizmet Dökümü Sorgulama öğrenme Tablosunu kullanabilirsiniz.
Açılan sayfada TC Kimlik numaranız ve nufüs bilgilerinizi yazarak giriş yapmanız gerekiyor.
SGK Sigorta Prim Borclarınızı kredi kartınız ile bir kaç adımda ziraat bankası SGK ÖDEME ekranı üzerinden yapabilirsiniz. Eğer kredi kartınız yoksa internet üzerinden SGK ödemelerini kendizi ait internet bankacılığı şifreniz ile bankanız üzerinden yapabilirsiniz.